به گزارش جام جم آنلاین، سرانجام پس از واکنش های فراوان به مصوبه مولدسازی، ظهر وزیر اقتصاد از راه اندازی سامانه هیات مولدسازی برای شفاف شدن تصمیمات این هیات خبر داد.
در این سامانه چند لیست از اموال دولتی که که به عنوان مازاد شناسایی شده و قابلیت فروش یا تهاتر دارند، منتشر شد که حاوی نکات مهمی است.
قابل ذکر است که همچنان اطلاعاتی در خصوص نحوه قیمت گذاری این اموال در دسترس قرار نگرفته است.
در بخش اول این مطلب به بررسی اموال وزارت جهادکشاورزی که مشمول مصوبه مولد سازی شده اند، پرداخته ایم.در متن مصوبه هیات عالی مولد سازی آمده است که این اموال مشروط بر احراز مالکیت و مازاد بودن آنها توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی و تأیید وزارت راه و شهرسازی از منظر عدم تداخل با قانون جهش تولید مسکن مازاد تشخیص داده شده است.
زمین ۵.۵ میلیون متری وزارت کشاورزی در راه فروش!
یکی از مهم ترین اموالی که در این لیست ها منتشر شده است، دارایی های ستاد وزارت جهاد کشاورزی شامل باغات و زمین های وسیع چندصد هزار متری و چند میلیون متر مربعی است. در این بین زمینی در استان فارس با مساحت ۵.۵ میلیون متر مربع به عنوان یکی از وسیع ترین مورد در بین این املاک دیده می شود.
ساختمان سازمان دامپزشکی کشور هم مازاد شناخته شد!
در لیست اموال قابل فروش یا تهاتر سازمان دامپزشکی، ساختمان این سازمان مشمول مصوبه مولد سازی شده است.
انبارهای سازمان تعاونی روستایی و سازمان چای در راه فروش
بر اساس اطلاعات موجود در وبسایت هیات عالی مولد سازی ۳۰ ملک سازمان تعاونی روستایی برای فروش و تهاتر، مازاد تشخیص داده شده است.
همچنین لیست اموال مازاد سازمان چای کشور به شرح زیر اعلام شده است:
در لیست اموال ستاد سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری نیز، انباری واقع در محله نارمک تهران و ۲۶ ملک مسکونی در شهرستان چالوس استان مازندران دیده می شود.
لیست اموال مازاد سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی نیز مشتمل بر ۱۸ ملک با کاربری باغ، مسکونی، کشاورزی و … است که اغلب مربوط به استان های ایلام، هرمزگان، همدان، البرز، مازندران و آذربایجان شرقی است. قابل فروش دانستن اموال یک سازمان پژوهشی از عجیب ترین نکات مربوط به عملکرد هیات عالی مولد سازی است.
لیست اموال قابل تهاتر یا فروش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی که به دلیل مشکلات تایپی متعدد و بعضا اطلاعات ناقص، ظاهرا با عجله تدوین شده است؛ نیز حاوی نکات مهمی است.
از نهالستان ۲۷۰ هزار متری قصرشیرین تا چند باغ در ارومیه، البرز و … که متراژ آنها قید نشده، در این لیست دیده می شود.
اسامی اموال قابل فروش یا تهاتر سازمان شیلات نیز به این شرح اعلام شده است:
در این فهرست همچنین لیست بیش از ۳۰۰ ملک تحت عنوان « املاک مازاد استانی» قید شده است.
در لیست املاک مازاد استانی، نهالستان ۱۱۹ هزار متری در طارم، مرکز پرورش ماهی ۱.۵ میلیون متری در اردبیل، زمین گاوداری ۲۳۵ هزار متری در زاهدان، ایستگاه ۱.۲ میلیون متری کرسگان اصفهان، مجتمع انبارهای چمالان خراسان رضوی با عرصه ۶۰ هزار متر مربعی، زمین کشاورزی ۲ میلیون متر مربعی چگنی استان لرستان، زمین قنات حسین بای خراسان رضوی با عرصه ۱.۴ میلیون متر مربعی، زمین زراعی ۱۰۳ هزار متر مربعی خراسان رضوی، پنبه جوق زنجان با عرصه ۱۹۴ هزار متر مربعی، ایستگاه امور دام کردستان با عرصه ۹۸ هزار متر مربعی، مجتمع پرورش ماهی ۲۵۲ هزار متر مربعی گردیگلان کردستان، چندین واحد مسکونی و دهه ها قطعه زمین دیده می شود.
در این بین یک ملک با عنوان موقوفه مسکونی امام حسن(ع) در استان کردستان با عرصه ۱۴ هزار متر مربعی هم دیده می شود که این سوال را در ذهن متبادر می کند: آیا پای اموال وقفی به مصوبه مولد سازی باز شده است؟
جدول کامل املاک مازاد استانی را در ادامه از نظر می گذرانید.
منبع: پایگاه خبری تحلیلی انتخاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت